DressyrHoppet - ett företag med kvalificerad träningsverksamhet!

DressyrHoppet har sedan år 2001, byggt upp en omfattande och framgångsrik träningsverksamhet.

  • Dressyrträning upptill svår klass
  • Unghästutbildning med inriktning mot olika championat
  • Hoppträningar för ponny- och hästekipage
  • Helgkurser med inriktning mot både dressyr och hoppning
  • Saluhästverksamhet
  • Tävlingsverksamhet inom både dressyr och hoppning
  • Clinics i samarbete med bl a ridsportförbundet

DressyrHoppet - verksamhet med helhetsåtagande

Vårt företag arbetar utifrån ett helhetsperspektiv. Vår målsättning är att bedriva träningsverksamhet inom både disciplinen dressyr och hoppning.

Caroline tävlar framgångsrikt både i svår klass som med unghästar vid t.ex. Falsterbo Horse Show. Kombinationen av tävling på hög klass med utbildning av unga hästar ger DressyrHoppet en stark ställning som leverantör på marknaden.

Caroline och Mikael DressyrHoppets grundare

DressyrHoppets ägare Caroline och Mikael är eftertraktade tränare. De kan i sitt företag erbjuda kunderna kvalificerad träning baserad på egen aktiv vidareutbildning samt aktivt tävlande. Den kombinationen är ett argument som ofta nämns bland de kunder som ofta anlitar DressyrHoppet. Ytterligare ett konkurrenskraftigt argument är att de i sin verksamhet kompletterar varandra med sina specialitéer. Caroline arbetar med dressyrträning och Mikael arbetar med inridning och vidareutbildning av hästar samt hoppträning.

Caroline och Mikael arbetar oftast båda med samma unghästar. På detta sätt kan de gemensamt utifrån sina professioner analysera unghästen och ge den de bästa förutsättningarna för att få en allsidig och kvalificerad utbildning.

Verksamhetsmål

Caroline och Mikael har arbetat på och drivit ridskolor innan DressyrHoppet bildades. Båda tävlar och utbildar hästar och det var grunden för att starta DressyrHoppet.

Tävlingsmålet för DressyrHoppet är att delta på elitnivå, i disciplinerna hoppning och dressyr, i Sverige.

Senaste nytt

Nyhetsarkiv

© 2017 Dressyrhoppet AB. All rights reserved. Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram